Aflevering 0

Wie, wat, waar en waarom de Podcast Leaders Podcast

Door Marleen Toxopeus | dinsdag 5 april 2022

In deze nulde aflevering van de Podcast Leaders Podcast neem ik je mee achter de schermen. En leg ik uit waarom ik het zo belangrijk vind dat deze Podcast er komt. Speciaal voor jou als ondernemer die speelt met de gedachte om te gaan Podcasten. Of zelfs al begonnen is en wel wat kunt gebruiken bij het maken, lanceren en groeien van jouw Podcast.


Want als je het goed doet...verdubbel je met jouw Podcast jouw zichtbaarheid in minder tijd dan je er nu aan besteed. 

#Podcast like Captain & Play like a Pirate

Resources die je verder helpen

De belangrijkste stap voordat je start met podcasten

De belangrijkste stap voordat je start met Podcasten...

Wil jij starten met Podcasten? Of ben je al begonnen en voelt het allemaal nog een beetje wiebelig? Zorg er dan voor dat je deze video bekijkt. 

Hierin ga ik in op de allerbelangrijkste stap die je te zetten hebt, voordat je start met het maken van je Podcast. Een vraag die je al eerder voorbij hebt horen komen, maar die nu een geheel andere lading dekt en een enorm krachtig effect heeft op het succes van jouw podcast.

Podcast Interview voorbereiden in 6 Stappen

Podcast Interview 

voorbereiden in 6 Stappen

De Kracht van Podcast zit voor mij in het pure en rauwe ervan. De kracht en kwetsbaarheid van de stemmen. Alsof je per ongeluk een interessant gesprek opvangt van mensen die bijvoorbeeld naast je zitten op het terras. Maar hoe bereid je jezelf zo voor, dat dit ook bij jouw interview het geval is?

In deze video neem ik je mee stap-voor-stap mee hoe jij een verrassend sprankelend gesprek voert in plaats van een Guantánamo Bay-achtige ondervraging.

Download gratis Podcast StartersKit

Download je Podcast StartersKit nu helemaal gratis

Podcasten en de hele wereld er omheen, kan nogal overweldigend, groots en onoverzichtelijk overkomen. 38% van de ondernemers van mijn Podcast onderzoek vertelden dat het 'niet kennen van de stappen' het belangrijkste obstakel is dat hen tegenhoudt.

Dus maakte ik deze Podcast StartersKit voor jou, met onder andere de 7 stappen naar het lanceren van jouw Podcast. Download jouw StartersKit via de button hieronder.