Aflevering 0

Wie, wat, waar en waarom de Podcast Leaders Podcast

Door Marleen Toxopeus | dinsdag 5 april 2022


In deze eerste aflevering van mijn PodcastLeaders Podcast, neem ik je mee in 'waarom ik deze podcast voor jou maak' en ook met welke intentie. Wie ik als luisteraar wil aanspreken en ook vertel ik iets meer over de host, mezelf dus (Marleen Toxopeus).

Met mijn PodcastLeaders Podcast help ik je een stapje verder in de wereld van podcasten en de power en kracht die podcasten jou en je bedrijf oplevert. Dit alles met de intentie om de wereld van podcasten voor jou een beetje overzichtelijker, leuker en beter toepasbaar te maken.  

Resources die je verder helpen

De belangrijkste stap voordat je start met podcasten

De belangrijkste stap voordat je start met Podcasten...

Wil jij starten met Podcasten? Of ben je al begonnen en voelt het allemaal nog een beetje wiebelig? Zorg er dan voor dat je deze video bekijkt. 

Hierin ga ik in op de allerbelangrijkste stap die je te zetten hebt, voordat je start met het maken van je Podcast. Een vraag die je al eerder voorbij hebt horen komen, maar die nu een geheel andere lading dekt en een enorm krachtig effect heeft op het succes van jouw podcast.

Podcast Interview voorbereiden in 6 Stappen

Podcast Interview 

voorbereiden in 6 Stappen

De Kracht van Podcast zit voor mij in het pure en rauwe ervan. De kracht en kwetsbaarheid van de stemmen. Alsof je per ongeluk een interessant gesprek opvangt van mensen die bijvoorbeeld naast je zitten op het terras. Maar hoe bereid je jezelf zo voor, dat dit ook bij jouw interview het geval is?

In deze video neem ik je mee stap-voor-stap mee hoe jij een verrassend sprankelend gesprek voert in plaats van een Guantánamo Bay-achtige ondervraging.