11 Redenen om jouw Podcast te starten

Aflevering 2

11 redenen om jouw podcast te starten

Door Marleen Toxopeus | dinsdag 12 april 2022

Podcasten is de meest pure manier om jezelf en jouw missie een ‘gezicht te geven’. Hét podium te creëren, door je missie en visie ‘te laden’, zodat Podcasten geen 3e been van je strategie blijft. Super veilig omdat je het in je pyjama kunt doen en eindeloos opnieuw kunt opnemen (heb ik nooit gedaan) zodat jij tevreden bent met ‘jouw stem’.

Ik gun het iedere ondernemer en zou je minimaal 100 redenen kunnen geven waarom podcasten jou, je business en je missie vooruit helpt. Maar ik wil je niet overstelpen en deel hier (voor nu) de belangrijkste 11.

Let's jump in... Resources die je verder helpen

3 vragen die je altijd kunt stellen

3 vragen die jij ieder Podcast Interview kunt stellen

Je hebt een toffe Podcast gast gestrikt. Maar nu: help welke vragen ga ik stellen? Deze vraag kwam vanuit mijn community naar voren. Laat de vragen-stress geen obstakel zijn voor jou en je Podcast.  Voordat we ingaan op de 3 vragen die je in elk Podcast interview uit je hoed kunt toveren.

Podcast Leaders Masterclass

Doe gratis mee aan de Masterclass

Masterclass 'Lanceer je Podcast in 7 Stappen'. Tijdens deze Masterclass (donderdag 21 april) leer ik je hoe je in minder tijd jouw zichtbaarheid minimaal verdubbelt. En hoe jij bewust en onbewust in je Expert Rol stapt door te gaan Podcasten. 


Als iemand weet hoe het is om in weinig tijd je zichtbaarheid, energie en impact te boosten, dan ben ik het. Tot november had ik een 16/20-urige werkweek (mijn jongste ging nog niet naar school) en het was Podcasten dat mij overzicht, tonnen content, energie en nieuwe klanten opleverde.

In de Podcast Leaders Masterclass neem ik je mee in mijn 7-stappen-strategie die ik ontwikkelde.

De belangrijkste stap voordat je start met podcasten

De belangrijkste stap voordat je start met Podcasten...

Wil jij starten met Podcasten? Of ben je al begonnen en voelt het allemaal nog een beetje wiebelig? Zorg er dan voor dat je deze video bekijkt. 

Hierin ga ik in op de allerbelangrijkste stap die je te zetten hebt, voordat je start met het maken van je Podcast. Een vraag die je al eerder voorbij hebt horen komen, maar die nu een geheel andere lading dekt en een enorm krachtig effect heeft op het succes van jouw podcast.

Download gratis Podcast StartersKit

Download je Podcast StartersKit nu helemaal gratis

Podcasten en de hele wereld er omheen, kan nogal overweldigend, groots en onoverzichtelijk overkomen. 38% van de ondernemers van mijn Podcast onderzoek vertelden dat het 'niet kennen van de stappen' het belangrijkste obstakel is dat hen tegenhoudt.

Dus maakte ik deze Podcast StartersKit voor jou, met onder andere de 7 stappen naar het lanceren van jouw Podcast. Download jouw StartersKit via de button hieronder.