podcastdoorbraakssessie

Podcast DoorbraakSessie

Na deze Podcast DoorbraakSessie zet jij eindelijk die stap, waar je jezelf nu al een tijd van laat weerhouden.

Podcast Doorbraaksessie

Je voelt dat je wilt Podcasten, maar iets houdt je nog tegen...

Je herkent het vast... Die zondagavond dat je denkt: "morgen ga ik het écht doen". En voordat je het weet is het alweer zaterdag en heb je de sprong naar jouw Podcast nog steeds niet genomen. Sterker nog: lijkt het idee alweer mijlenver weggedreven. 


Wellicht weet je precies waar de schoen wringt, zoals een praktische vraag, gedachte, twijfel of overtuiging die in de weg blijft zitten. Ook kan het veel minder grijpbaar zijn, bijvoorbeeld een gevoel dat je nu nog tegenhoudt. En ondertussen blijft je verlangen naar jouw eigen audio show aanwezig, waarmee jij je zichtbaarheid, bereik en expertstatus enorm kan boosten (en dat in je pyjama als je wilt).


Deze Podcast DoorbraakSessie is voor iedere ondernemer die graag wil (her)starten als Podcaster. Om de laatste twijfel, vragen of obstakels weg te nemen en zodoende de juiste stappen te zien en zetten naar je eigen Podcast.

PS: Ken je dat beeld van de goudzoekende graver in een berg. Waaruit blijkt dat wanneer hij stopt met graven, hij nog maar 1 meter van het goud verwijderd was ;-)

Feiten over Podcasting...

2 miljoen wereldwijd

Versus 2.8 miljoen gepubliceerde boeken alleen al dit jaar. Dus je bent nog steeds 'vroeg' en 'op tijd' bij.

Podcasten kan overal

Onderweg, tussendoor, tijdens het wandelen. Overal neem jij je Podcast aflevering op.

Makkelijk meten

Gesproken tekst op je dictafoon zou je al als een Podcast kunnen publiceren. 

Lage kosten

Met alleen je telefoon en das-speldmicrofoon en gratis Audio software start jij je Podcast al.

Audio is puur

Veel persoonlijker dan tekst, minder gelikt dan video. Je stem laat jouw meest pure zelf horen. Dat raakt!

Hoge betrokkenheid

Luisteraar luistert lang en vaak. Ook omdat de luisterdrempel laag ligt. Je kunt vaker luisteren dan kijken...

Boek je Podcast DoorbraakSessie in 3 Stappen

podcastdoorbraak

1.Schrijf je in

Klaar met het getwijfel, getreuzel en sabotage? Is het nu écht de tijd voor jou, je podium en je Podcast?! Reserveer dan jouw Podcast DoorbraakSessie via de knop hieronder. 

Podcastdoorbraaksessie

2.Reserveer jouw moment

Na je betaling ontvang je een link waarmee jij het ideale moment prikt voor jouw DoorbraakSessie. Het gesprek duurt een uur.

Voorafgaande stel ik je een aantal vragen, zodat we er beiden maximaal voorbereid ingaan. Zo komen we sneller bij de kern, mogelijkheden en besluiten waarmee jij de eerste concrete stap richting je eigen Podcast Podium zet. 

podcastdoorbraak

3.Ready, set, GOOOO....

Na de DoorbraakSessie zie jij veel meer mogelijkheden en weet jij welke stappen jij zet naar het lanceren van je eigen unieke Podcast. Tijd om achter de microfoon te klimmen (of de 'oortjes' van je mobiel), op de record-knop te drukken en GOOOOO....

Ervaringen van anderen...

"Marleen ademt podcasten. Ze beheerst het interviewen van gasten tot in de puntjes. En ze is in staat de luisteraar het gevoel te geven dat ie onderdeel is van het gesprek. Dat komt omdat ze echt contact met je maakt en echt wil weten what makes you tick. Ik vond het een heel fijn gesprek met een zeer kundige business coach die gespecialiseerd is in podcasten.

Mocht je zelf n Podcast willen starten als ondernemer, dan zou ik Marleen van harte aanbevelen!"

Barbara over Marleen Podcast Leaders
Barbara de Bruyckere - Stempowercoach en Host StemPodcast
"Voordat ik met Marleen ging samenwerken, dacht ik dat ik goed mijn ideeën goed kon omzetten naar doen. Maar ergens bleef ik toch steeds haken. Marleen heeft mij geleerd welke acties er echt nodig zijn voor het bouwen van een stevige business.

Met veel humor, enthousiasme en praktische voorbeelden heeft ze mij gecoacht naar een next level business plan. Eentje die echt staat en waar ik me ook goed aan kan houden omdat het bij mij past. Ik geniet van haar begeleiding en haar vorm om visualisatie aan business te koppelen.

Daarbij ervaar ik Marleen als scherp en open minded. Ze ontwikkelt zichzelf continu waardoor ze zichzelf maar ook de begeleiding scherp kan houden en kan inspireren. Kortom; ik geniet van haar begeleiding en zou Marleen iedereen aanbevelen!"
Hananja over Marleen Podcast Leaders
Hananja Riddersma -
Let's Grow Green

"Marleen haar Verschil-Makers podcasts zijn door haar interviewstijl, inspirerende gasten en passie een plezier om naar te kijken! Het zijn live video's waarbij je de mogelijkheid hebt voor het stellen van vragen. Hierdoor voel je je onderdeel van het gesprek. Maar ook terugkijken is voor mij altijd een manier om inspiratie op te doen van andere vrouwelijke ondernemers!"

linda-sibie-over-marleen-podcast-leaders
Linda Sibie - WeDunia

Overtuigd? Reserveer dan nu jouw Doorbraak!