Podcast Lanceer Tips van Patrick Kicken

Aflevering 8

Door Marleen Toxopeus | vrijdag 6 mei 2022
Podcast Lanceer Tips van de maker van Nederlands langstlopende podcast, Patrick Kicken. Hij deelt ze met Marleen Toxopeus en jou in deze aflevering van de Podcast Leaders Podcast.
Patrick is serial Podcaster en heel succesvol daarmee. Wekelijks trekken zijn Podcasts meer dan 10.000 luisteraars. Zijn langstlopende Podcast van Nederland viert dit jaar al haar 12,5 jarig jubileum, stamt nog uit de tijd dat je iedereen moest uitleggen wat een Podcast was. De lancering ervan  ging een beetje fluisterend, aangezien Radio DJ Patrick Kicken destijds niet goed wist hoe het Radio Station waarvoor hij werkte zou reageren. Hij zou de lancering in deze tijd veel anders aanpakken. En deelt met jou, hoe hij zijn Podcast vandaag de dag zou lanceren.
Deze aflevering is onderdeel van een miniserie. Luister ook naar onze eerdere aflevering #6 Waarom een Podcast starten als je al een succesvolle Radio DJ bent? Patrick vertelt waarom en hoe hij zijn Podcast startte naast zijn drukke baan als Radio DJ. En in aflevering #9 nemen we je mee in Groei Tips voor je Podcast Publiek.    
Anderhalf jaar voor dit gesprek interviewde ik Patrick ook voor mijn Verschil-Makers Podcast. De aflevering beluister je via deze link.

Gerelateerde Podcast Afleveringen

Podcast leaders Podcast aflevering 0

Wie, wat, waar en waarom Podcast Leaders Podcast

Door Marleen Toxopeus | 5 april 2022

Aflevering 0 | In deze nulde aflevering van de Podcast Leaders Podcast neem ik je mee achter de schermen. En leg ik uit waarom ik het zo belangrijk vind dat deze Podcast er komt. Speciaal voor jou als ondernemer die speelt met de gedachte om te gaan Podcasten.

Waarom en hoe Podcast Award winnaar Bastiaan

zijn PodBast startte 

Door Marleen Toxopeus | 5 april 2022

Aflevering 1 | Bastiaan is Podcast Award winnaar 2021 'beste host'. Reden genoeg om hem te interviewen over de start van zijn PodBast. Waarin hij de 'weg naar succes' centraal stelt in zijn interviews met bekende Nederlanders.

Waarom en hoe Podcast Award winnaar Bastiaan Meijer zijn podcast startte

Hoe Dutch Podcast Award winnaar Bastiaan Meijer 

zijn PodBast lanceerde

Door Marleen Toxopeus | 5 april 2022

Aflevering 3 | Je Podcast lanceren: hoe doe je dat eigenlijk? Bastiaan Meijer vertelt hoe hij zijn Award winning PodBast lanceerde. Hoe hij iedere aflevering vervolgens weer anders en beter lanceerde. Ook neemt hij ons mee in zijn 'meest gouden stap' naar de Podcast Awards toe.

Resources die je verder helpen

Podcast Batching; hoe je tijd wint in 6 stappen

Ben jij ook op zoek net als al die anderen, naar meer zichtbaarheid zonder dat je daar nóg meer tijd in moet investeren? Dan is 'Podcast Batching' één van de antwoorden die jou hierbij helpt.

Podcast Interview voorbereiden in 6 Stappen

Podcast Interview 

voorbereiden in 6 Stappen ...

De Kracht van Podcast zit voor mij in het pure en rauwe ervan. De kracht en kwetsbaarheid van de stemmen. Alsof je per ongeluk een interessant gesprek opvangt van mensen die bijvoorbeeld naast je zitten op het terras. Maar hoe bereid je jezelf zo voor, dat dit ook bij jouw interview het geval is?

In deze video neem ik je mee stap-voor-stap mee hoe jij een verrassend sprankelend gesprek voert in plaats van een Guantánamo Bay-achtige ondervraging.

Deuren Podcast Leaders Academy geopend

Deuren geopend
Podcast Academy (tot 7 mei)

De volgende ronde van de Podcast Academy gaat na de meivakantie van start. Ik open de deuren met een mooie special deal voor jou tot en met vrijdag 6 mei.

Via onderstaande link vind je alle informatie en kun jij gebruik maken van de mooie Podcast Deal die ik voor je heb.