Hoe Dutch Podcast Award winnaar Bastiaan Meijer zijn PodBast lanceerde

Aflevering 3

Podcast Leaders Podcast aflevering 3

Door Marleen Toxopeus | dinsdag 12 april 2022

Bastiaan Meijer haalt met de publicatie van bijna iedere PodBast aflevering tegenwoordig de nationale media.

Je Podcast lanceren: hoe doe je dat eigenlijk? Bastiaan Meijer vertelt hoe hij zijn Award winning PodBast lanceerde. Hoe hij iedere aflevering vervolgens weer anders en beter lanceerde. En neemt hij ons mee in zijn 'meest gouden stap' naar de Podcast Awards toe.

Deze aflevering is onderdeel van een miniserie rondom Podcast Award winnaar ('beste host') Bastiaan Meijer. In aflevering #1 vertelt Bastiaan over het waarom en hoe hij zijn PodBast startte. En in aflevering #5 neemt hij je mee hoe jij je Podcast laat groeien en een Podcast Award wint.


Gerelateerde Podcast Afleveringen

Podcast leaders Podcast aflevering 0

Wie, wat, waar en waarom Podcast Leaders Podcast

Door Marleen Toxopeus | 12 april 2022

Aflevering 0 | In deze nulde aflevering van de Podcast Leaders Podcast neem ik je mee achter de schermen. En leg ik uit waarom ik het zo belangrijk vind dat deze Podcast er komt. Speciaal voor jou als ondernemer die speelt met de gedachte om te gaan Podcasten.

Waarom en hoe Podcast Award winnaar Bastiaan Meijer 

zijn PodBast startte 

Door Marleen Toxopeus | 12 april 2022

Aflevering 1 | Bastiaan is Podcast Award winnaar 2021 'beste host'. Reden genoeg om hem te interviewen over de start van zijn PodBast. Waarin hij de 'weg naar succes' centraal stelt in zijn interviews met bekende Nederlanders.

11 redenen om jouw podcast te starten

11 Redenen om jouw Podcast te Starten

Door Marleen Toxopeus | 12 april 2022

Ik zou je 100 redenen kunnen geven waarom podcasten jou, je business en je missie vooruit helpt. Maar ik wil je niet overstelpen en deel hier (voor nu) de belangrijkste 11.

Resources die je verder helpen

Podcast Leaders Masterclass

Doe gratis mee aan de Masterclass

Masterclass 'Lanceer je Podcast in 7 Stappen'. Tijdens deze Masterclass (donderdag 21 april) leer ik je hoe je in minder tijd jouw zichtbaarheid minimaal verdubbelt. En hoe jij bewust en onbewust in je Expert Rol stapt door te gaan Podcasten. 


Als iemand weet hoe het is om in weinig tijd je zichtbaarheid, energie en impact te boosten, dan ben ik het. Tot november had ik een 16/20-urige werkweek (mijn jongste ging nog niet naar school) en het was Podcasten dat mij overzicht, tonnen content, energie en nieuwe klanten opleverde.

In de Podcast Leaders Masterclass neem ik je mee in mijn 7-stappen-strategie die ik ontwikkelde.

Podcast Interview voorbereiden in 6 Stappen

Podcast Interview 

voorbereiden in 6 Stappen ...

De Kracht van Podcast zit voor mij in het pure en rauwe ervan. De kracht en kwetsbaarheid van de stemmen. Alsof je per ongeluk een interessant gesprek opvangt van mensen die bijvoorbeeld naast je zitten op het terras. Maar hoe bereid je jezelf zo voor, dat dit ook bij jouw interview het geval is?

In deze video neem ik je mee stap-voor-stap mee hoe jij een verrassend sprankelend gesprek voert in plaats van een Guantánamo Bay-achtige ondervraging.

De belangrijkste stap voordat je start met podcasten

De belangrijkste stap voordat je start met Podcasten...

Wil jij starten met Podcasten? Of ben je al begonnen en voelt het allemaal nog een beetje wiebelig? Zorg er dan voor dat je deze video bekijkt. 

Hierin ga ik in op de allerbelangrijkste stap die je te zetten hebt, voordat je start met het maken van je Podcast. Een vraag die je al eerder voorbij hebt horen komen, maar die nu een geheel andere lading dekt en een enorm krachtig effect heeft op het succes van jouw podcast.