podcast lanceertip van Patrick Kicken
PodcastLeaders Podcast
Marleen Toxopeus
PodcastLeaders Podcast
05/31/2022
0 min
0

EP08 Podcast LanceerTips van Patrick Kicken

05/31/2022
0 min
0


Podcast LanceerTips van de maker van Nederlands langstlopende podcast, Patrick Kicken. Hij deelt ze met Marleen Toxopeus en jou in deze aflevering van de PodcastLeaders Podcast.

Hoe Patrick zou lanceren met de kennis van nu

Patrick is serial Podcaster en heel succesvol daarmee. Wekelijks trekken zijn Podcasts meer dan 10.000 luisteraars. Zijn langstlopende Podcast van Nederland viert dit jaar al haar 12,5 jarig jubileum, stamt nog uit de tijd dat je iedereen moest uitleggen wat een Podcast was. De lancering ervan  ging een beetje fluisterend, aangezien Radio DJ Patrick Kicken destijds niet goed wist hoe het Radio Station waarvoor hij werkte zou reageren. Hij zou de lancering in deze tijd veel anders aanpakken. En deelt met jou, hoe hij zijn Podcast vandaag de dag zou lanceren.

Luister ook de twee andere afleveringen met deze Radio DJ

Deze aflevering is onderdeel van een miniserie. Luister ook naar onze eerdere aflevering #6 Waarom een Podcast starten als je al een succesvolle Radio DJ bent? Patrick vertelt waarom en hoe hij zijn Podcast startte naast zijn drukke baan als Radio DJ. En in aflevering #9 nemen we je mee in Groei Tips voor je Podcast Publiek.    

podcastlanceertips van Patrick Kicken


Alle podcast afleveringen van PodcastLeaders Podcast op een rij


Reacties
Categorieën