Podcast Perfectionisme is Killing

Aflevering 7

Podcast Podcast Perfectionisme is Killing

Door Marleen Toxopeus | dinsdag 3 mei 202
Iedereen kent perfectionisme en heeft ervaring hiermee. Podcast Perfectionisme is Killing klinkt bijna logisch, maar waarom verlamt het dan toch nog zoveel mensen?
Hoe normaal en menselijk perfectionisme is... Blijkt ook uit het feit dat Giel Beelen onlangs vertelde dat hij zijn eerste afleveringen van Kukuru niet durfde te lanceren, doordat zijn perfectionisme hem in de weg zat.
In deze bloedeerlijke Podcast aflevering vertel ik over de killende werking van perfectionisme. En dit deel is het spannendste om met je te delen: hoe ikzelf er ook weer volop in trapte tijdens de eerste maanden van mijn Podcast Leaders avontuur. Luister, huiver en beleef hoe ik dit op verrassende wijze oplos.  

Gerelateerde Podcast Afleveringen

Podcast leaders Podcast aflevering 0

Wie, wat, waar en waarom Podcast Leaders Podcast

Door Marleen Toxopeus | 5 april 2022

Aflevering 0 | In deze nulde aflevering van de Podcast Leaders Podcast neem ik je mee achter de schermen. En leg ik uit waarom ik het zo belangrijk vind dat deze Podcast er komt. Speciaal voor jou als ondernemer die speelt met de gedachte om te gaan Podcasten.

Waarom en hoe Podcast Award winnaar Bastiaan

zijn PodBast startte 

Door Marleen Toxopeus | 5 april 2022

Aflevering 1 | Bastiaan is Podcast Award winnaar 2021 'beste host'. Reden genoeg om hem te interviewen over de start van zijn PodBast. Waarin hij de 'weg naar succes' centraal stelt in zijn interviews met bekende Nederlanders.

Waarom en hoe Podcast Award winnaar Bastiaan Meijer zijn podcast startte

Hoe Dutch Podcast Award winnaar Bastiaan Meijer 

zijn PodBast lanceerde

Door Marleen Toxopeus | 5 april 2022

Aflevering 3 | Je Podcast lanceren: hoe doe je dat eigenlijk? Bastiaan Meijer vertelt hoe hij zijn Award winning PodBast lanceerde. Hoe hij iedere aflevering vervolgens weer anders en beter lanceerde. Ook neemt hij ons mee in zijn 'meest gouden stap' naar de Podcast Awards toe.

Resources die je verder helpen

Deuren Podcast Leaders Academy geopend

Deuren geopend
Podcast Academy 

De volgende ronde van de Podcast Academy gaat na de meivakantie van start. Ik open de deuren met een mooie special deal voor jou tot en met vrijdag 6 mei.

Via onderstaande link vind je alle informatie en kun jij gebruik maken van de mooie Podcast Deal die ik voor je heb. 

Podcast Interview voorbereiden in 6 Stappen

Podcast Interview 

voorbereiden in 6 Stappen ...

De Kracht van Podcast zit voor mij in het pure en rauwe ervan. De kracht en kwetsbaarheid van de stemmen. Alsof je per ongeluk een interessant gesprek opvangt van mensen die bijvoorbeeld naast je zitten op het terras. Maar hoe bereid je jezelf zo voor, dat dit ook bij jouw interview het geval is?

In deze video neem ik je mee stap-voor-stap mee hoe jij een verrassend sprankelend gesprek voert in plaats van een Guantánamo Bay-achtige ondervraging.

3 Vragen die jij Ieder Podcast Interview kunt stellen

3 Vragen die jij Ieder Podcast Interview kunt stellen...

Je hebt een toffe Podcast gast gestrikt. Maar nu: help welke vragen ga ik stellen? Deze vraag kwam vanuit mijn community naar voren. Laat de vragen-stress geen obstakel zijn voor jou en je Podcast.  Voordat we ingaan op de 3 vragen die je in elk Podcast interview uit je hoed kunt toveren. Check it out!