Groeitips voor podcasters van  Patrick Kicken
PodcastLeaders Podcast
Marleen Toxopeus
PodcastLeaders Podcast
06/07/2022
1 min
0

EP09 Groeitips voor podcasts van Patrick Kicken

06/07/2022
1 min
0
Groei Tips voor jouw Podcast van de maker van Nederlands langstlopende podcast, Patrick Kicken. Hij deelt ze met Marleen Toxopeus en jou in deze aflevering van de PodcastLeaders Podcast.

Wekelijks meer dan 10.000 luisteraars

Patrick is serial Podcaster en heel succesvol daarmee. Wekelijks trekken zijn Podcasts meer dan 10.000 luisteraars. Zijn langstlopende Podcast van Nederland viert dit jaar al haar 12,5 jarig jubileum, stamt nog uit de tijd dat je iedereen moest uitleggen wat een Podcast was. De lancering ervan  ging een beetje fluisterend, aangezien Radio DJ Patrick Kicken destijds niet goed wist hoe het Radio Station waarvoor hij werkte zou reageren. Hij zou de lancering  in deze tijd veel anders aanpakken. En deelt met jou, hoe hij zijn Podcast vandaag de dag zou lanceren.

Luister ook de 2 andere podcastafleveringen met Patrick

Deze aflevering is onderdeel van een miniserie waarin Patrick en Marleen ingaan op het: starten, lanceren en groeien van je Podcast. Luister ook naar onze eerdere aflevering #6 Waarom een Podcast starten als je al een succesvolle Radio DJ bent? Patrick vertelt waarom en hoe hij zijn Podcast startte naast zijn drukke baan als Radio DJ. En in aflevering #8 nemen we je mee in Patrick zijn Podcast LanceerTips voor jou.

Groeitips voor podcasts PodcastLeaders podcast met Patrick Kicken

Alle PodcastLeaders podcast afleveringen van PodcastLeaders Podcast op een rijReacties
Categorieën