EP0 PodcastLeaders Podcast
PodcastLeaders Podcast
Marleen Toxopeus
PodcastLeaders Podcast
04/05/2022
0 min
0

EP0 Wie, wat, waar en waarom de PodcastLeaders Podcast

04/05/2022
0 min
0


Aflevering 0 PodcastLeaders Podcast (5 april 2022)

In deze eerste aflevering van mijn PodcastLeaders Podcast, neem ik je mee in 'waarom ik deze podcast voor jou maak' en ook met welke intentie. Wie ik als luisteraar wil aanspreken en ook vertel ik iets meer over de host, mezelf dus (Marleen Toxopeus).

Met mijn PodcastLeaders Podcast help ik je een stapje verder in de wereld van podcasten en de power en kracht die podcasten jou en je bedrijf oplevert. Dit alles met de intentie om de wereld van podcasten voor jou een beetje overzichtelijker, leuker en beter toepasbaar te maken.  

Je luistert de aflevering direct door op bovenstaande link te klikken. 

Alle afleveringen van PodcastLeaders Podcast op een rijReacties
Categorieën