Podcastluistertip NRC Geheim van Rijkswijk
PodcastLeaders Podcast
Marleen Toxopeus
PodcastLeaders Podcast
07/19/2022
1 min
0

EP15 PodcastLuisterTip Geheim van Rijswijk

07/19/2022
1 min
0


"Welke Podcasts luister jij naar?" is een vraag die ik bijna dagelijks stel en die mijzelf ook gesteld wordt door mijn klanten en mensen uit mijn netwerk. 

Podcastluistertip 'geheim van Rijswijk'

Podcasts luisteren is zo gaaf en divers, voor verschillende doelen inzetbaar. Ter ontspanning of als je iets (nieuws) wilt leren, je wilt laten inspireren. Het zit allemaal verpakt in dit mooie medium. En als je PodcastMaker bent of wilt worden, dan kun je heel veel inspiratie halen en leren van de Podcasts die er al zijn.

Luister naar podcasts als een podcastmaker

Zelf luister ik graag en overal naar podcasts. Tijdens het koken, rijden, wandelen, in de trein, sporten, ik doe het overal en soms ook heel bewust niet. En bij iedere nieuwe podcast leer ik weer iets nieuws, waarmee ik mijn eigen podcast en podcastbereik verbeter.

Waarom 'het geheim van Rijswijk' interessant is voor podcastmakers

Met de vakantie en meer vrijetijd in aantocht introduceer ik voor jou mijn serie met Zomerse PodcastLuisterTips. Iedere week kom ik met een nieuwe titel waar ik enthousiast over ben. Vertel ik kort wat ik er zo gaaf, leerzaam of bijzonder aan vind. Zodat jij inspiratie hebt om podcast te luisteren en daarmee als bonus handvatten krijgt en inspiratie op doet voor je eigen podcast.  

In deze aflevering ga ik in op een van mijn eigen favorieten: Het Geheim van Rijswijk. Luister de aflevering via de player hierboven, dan vertel ik je waarom ik deze aflevering jou aanraad.

Podcastluistertip geheim van rijswijk

Alle podcast afleveringen van PodcastLeaders Podcast op een rijReacties
Categorieën